De ce sa oferi exclusivitate la vanzare unei singure agentii imobiliare?

Imobiliare Constanta – Motive pentru care un vanzator are nevoie de o agentie imobiliara 

Stim cu totii ca de foarte multe ori intalnim clienti care au o proprietate de vanzare, dar refuza sa lucreze cu agentii imobiliare Constanta.

Si totusi, o agentie imobiliara ARE CLIENTII. Clientii si banii clientilor sunt in “spatele agentiei”. Ii vrea vanzatorul? Atunci trebuie sa lucreze cu agentia.
Imobiliare ConstantaApeland la serviciile unei agentii imobiliare profesioniste fiecare client primeste un plan de marketing personalizat ce schiteaza pasii de urmat in vederea listarii pe piata de imobiliare Constanta a proprietatii respective.

Imobiliare Constanta – De ce sa oferi exclusivitate la vanzare unei singure agentii imobiliare?

Este cunoscut faptul ca atunci cand un proprietar ofera un imobil la vanzare unei agentii imobiliare, agentul imobiliar care preia imobilul respectiv nu-i acorda intreaga atentie pentru finalizarea vanzarii datorita faptului ca acest imobil mai este preluat de multe alte agentii imobiliare, mai ales in lipsa unui contract care sa-i oferte o anumita siguranta a vanzarii.

Astfel propunem potentialilor vanzatori care doresc ca proprietatile lor sa fie vandute pe piata imobiliare Constanta, intr-un timp mai scurt incheierea unui contract de exclusivitate cu o singura agentie imobiliara care se va ocupa exclusiv de vanzarea proprietatii dvs.

Imobiliare Constanta – Vanzator particular versus Agentie imobiliara

Ce poate face un vanzator particular pentru vanzarea proprietatii sale?

imobiliare constanta- va publica anuntul pe 1–2 site-uri, sau poate mai multe, dar in mod sigur gratuite, dintre cele care nu ofera o expunere prea mare acestui gen de anunt
– va da un anunt, doua, la ziar in speranta ca se va intampla sa fie sunat chiar in acea zi de un client
– va pune daca are posibilitatea un semn cu “De vanzare/De inchiriat” , dar rareori se intampla acest lucru

Ce ofera in plus un agent imobiliar profesionist din cadrul unei agentii imobiliare Constanta?

Marketingul proprietatii dumneavoastra se va face profesional, prin publicarea acesteia pe o multitudine de canale media: site-uri imobiliare (proprii si partenere), ziare locale si nationale de publicitate imobiliara, targuri si expozitii cu profil imobiliar, etc. fapt ce va duce la cresterea exponentiala a sanselor de vanzare / inchiriere a proprietatii luate in exclusivitate.

De la vizionarea proprietatii dvs, fotografierea acesteia, intocmirea fisei imobilului, pana la publicarea ofertei exclusive pe site-urile partenere si periodic in cotidianele locale, agentii imobiliari ofera modalitati cuprinzatoare pentru a vinde/inchiria proprietatea dvs la un pret corect.

Imobiliare Constanta – servicii conform incheierii unui contract de exclusivitate

Serviciile prestate de un agent imobiliar profesionist conform Contractului de Exclusivitate sunt:

imobiliare conatanta• va viziona proprietatea, va prelucra pozele si va prezenta oferta intr-un mod atractiv cu imagini si pozitionare pe harta;
• intocmeste Fisa imobilului, conform informatiilor dobandite;
• realizeaza o analiza comparativa de piata pentru a stabili un pret competitiv:
• stabileste grupul tinta de clienti pentru acel tip de proprietate,
• stabileste impreuna cu proprietarul pretul de piata si conditiile de vanzare ale proprietatii;
• va posta, cu acordul proprietarului, un banner cu mentiunea DE VANZARE sau DE INCHIRIAT, intr-un spatiu vizibil;
• va promova oferta exclusiva, pe site-ul propriu al agentiei dar si in siteuri partenere cu care colaboreaza;
• va lista oferta pe platforme / portaluri imobiliare platite, unde vizibilitatea este mai mare
• va publica oferta exclusiva, in mod gratuit, periodic, in cotidianele locale, in vederea vanzarii / inchirierii;
• va coopera cu alte agentii & agenti care au clienti,
• va poate oferi ajutor la creditari si finantare.

Imobiliare Constanta – Acte necesare vanzarii

In calitate de vânzător al imobilului, reglementările în vigoare vă obligă să aveţi în regulă următoarele documente: actul de proprietate asupra apartamentului, care poate fi, după caz, contract de vânzare-cumpărare, contract de donaţie, certificat de moştenitor; extrasul de carte funciară, care se obţine de către biroul notarial de la Oficiul de Carte Funciară din cadrul Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară şi este valabil 10 zile de la data depunerii cererii. Referitor la extrasul de carte funciară, acesta este necesar întrucât certifică datele de identificare a unei proprietăţi, precum şi situaţia juridică a acesteia (dacă este sau nu ipotecată, dacă există sau nu interdicţii de înstrăinare etc.).

Mai aveţi nevoie şi de certificatul fiscal, care se obţine de la Administraţia Financiară şi care certifică faptul că proprietarul este la zi cu dările faţă de stat (impozite, taxe, amenzi etc); de adeverinţă de la asociaţia de proprietari, care să arate că proprietarul este la zi cu plata întreţinerii şi a altor datorii. Şi, mai nou, vă trebuie şi certificatul energetic, dar şi o adeverinţă de la Enel, care să arate că sunteţi cu facturile achitate, precum şi o declaraţie de la primărie (după caz), cu specificarea că imobilul nu este revendicat sau nu este notat în procese în circuitul civil, în situaţia în care imobilul a fost dobândit în baza Legii 10 sau 112.

Pentru consultanta imediata privind alegerea unei agentii imobiliare Constanta ne puteti contacta completand formularul de contact.

Leave A Comment...

*